Ignac Kulier: Englesko-hrvatski ili srpski prehrambeni rječnik / Dictionary of Nutrition and Food Technology

16.00  (120.55 kn)

NA SKLADIŠTU. DOSTUPNO UNUTAR 24H U ANTIKVARIJATU ILI ODMAH PUTEM INTERNETSKE NARUDŽBE

SKU: BS-44474 Kategorija:

Opis

Rječnik, bez obzira kakve vrste bio, predstavlja na neki način prozor u svijet, jer omogućuje uvid u ono što rade drugi. Kada se radi o stručnom rječniku, iz oblasti prehrane, koji je prvi takve vrste u nas, onda je to još značajnije, posebno ako se ima u vidu da se uključivanje naše zemlje u međunarodnu podjelu rada i naši planovi i mogućnosti u proizvodnji hrane temelje na transferu tehnologije, u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda. Jedan od bitnih činilaca za transfer tehnologije u proizvodnji hrane jesu naši stručni kadrovi, kojima ovakav rječnik može biti pouzdan vodič u pravilnom interpretiranju stručne terminologije, tj. stručnih naziva i pojmova u proizvodnji, preradi, obradi i pripremi hrane za tržište i potrošnju.

Dodatne informacije

Broj stranica:

428

Format:

24 X 17 CM

Izdavač i godina:

GRAFIČKI ZAVOD HRVATSKE, 1981.

Šifra:

BS-44474

Stanje:

IZVRSNO

Uvez:

TVRDI

Dodaj u košaricu