Enciklopedija mediteranske i svjetske kuhinje (1-20)

46.45  (349.98 kn)

DOSTUPNO ODMAH PREKO INTERNETSKE PRODAJE, U ANTIKVARIJATU U ROKU OD 24 SATA

Šifra: BS-11930

Izdavač i godina: Europapress holding d.o.o., 2007.

Broj stranica: svaka knjiga 447

Uvez: tvrdi

Format: 26 x 20,5 cm

Nema na zalihi

Pridružite se listi čekanja kako biste dobili e-poruku kada ovaj proizvod postane dostupan

Opis

Komplet od 20 knjiga

1. Predjela
2. Tjestenina
3. Riža
4. Juhe, njoki i palenta
5. Riba
6. Bijelo meso
7. Crveno meso i divljač
8. Jaja, naresci i sirevi
9.  Kruh, pizze i slane pogačice
10. Povrće i prilozi
11. Torte
12. Voće i slastice
13. Kolači
14. Roštilj
15. Kineska, japanska, korejska, kambodžanska i vijetnamska kuhinja
16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije
17. Afrička i orijentalna kuhinja
18. Europska kuhinja
19. Južnoamerička, meksička, karipska i sjevernoamerička kuhinja
20. Lagana prehrana

Pročitaj više