Andrea Illy i Rinantonio Viani (ur.): Espresso Coffee – The Chemistry of Quality

35.00  (263.71 kn)

NA SKLADIŠTU. DOSTUPNO UNUTAR 24H U ANTIKVARIJATU ILI ODMAH PUTEM INTERNETSKE NARUDŽBE.

Nema na zalihi

Pridružite se listi čekanja kako biste dobili e-poruku kada ovaj proizvod postane dostupan

SKU: BS-41155 Kategorija:

Opis

Ova jedinstvena knjiga neophodna je za istraživače hrane, prehrambene tehnologe i menadžere koji rade ili ulaze u industriju kave. Napisani od strane vodećih stručnjaka za tehnologiju kave u suradnji s nekim od najvećih svjetskih proizvođača kave, knjiga sveobuhvatno pokriva trenutni status kemije i tehnologije espresso kave. Obuhvaćeni aspekti uključuju agronomiju, obradu zelene kave, prženje/mljevenje, pakiranje, perkolaciju i tehnike dekofiniranja. Istraživačka i razvojna/tehnološka zajednica smatrat će dodatak analitičkih kemijskih metoda neprocjenjivim vodičem. Budući da nema usporedive knjige na tržištu, ovo djelo ažurira sva područja obuhvaćena općenitijim tekstovima, dodajući nove tehnologije, tehnike i istraživanja, kao i usredotočujući se na aspekte kvalitete espressa.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-41155

Izdavač i godina:

ACADEMIC PRESS INC., 1995.

Broj stranica:

253

Uvez:

TVRDI

Format:

14X22CM

Stanje:

IZVRSNO

Pročitaj više